برگزاري كارگاه آموزشي آشنايي با مفاهيم و اصول استارت آپ در دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني گيلان
صبح روز يكشنبه مورخ ۱۲ ديماه ۹۵ كارگاه آموزشي “آشنايي با مفاهيم و اصول استارت آپ”با حضور دكتر متقي طلب رييس پارك علم و فناوري گيلان، دكتر شادمان نعمتي معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي و همچنين جمعي از اعضاي هيات علمي و مسئولين دانشكده علوم پزشكي در محل دانشكده پرستاري و مامايي شهيد بهشتي برگزار شد.
صبح روز يكشنبه مورخ ۱۲ ديماه ۹۵ كارگاه آموزشي “آشنايي با مفاهيم و اصول استارت آپ”با حضور دكتر متقي طلب رييس پارك علم و فناوري گيلان، دكتر شادمان نعمتي معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي و همچنين جمعي از اعضاي هيات علمي و مسئولين دانشكده علوم پزشكي در محل دانشكده پرستاري دانشگاه علوم پزشكي گيلان برگزار شد.
در اين كارگاه ابتدا دكتر شادمان نعمتي ضمن عرض خيرمقدم و ابراز خورسندي از برگزاري چنين كارگاهي اشاره نمودند: با كمك گرفتن از چنين كارگاهها و اينگونه استارت آپ ها ما ميتوانيم كمك به بهبود كارايي در علم پزشكي و ابزار آلات پزشكي داشته باشيم و موفقيت در اين مسير را بدست آوريم.
ايشان گفتند: بايد در بخش خصوصي و دولتي ريسك پذيري در مورد طرح ها و ايده هاي نو آورانه انجام گيرد تا موفقيت و پيشرفت حاصل شود كه نمونه بارز اين ريسك پذيري «سيليكون ولي» امريكاست كه توانسته با سرمايه گذاري در اين بخش سوددهي بالايي داشته باشد.
وي به اين نكته اشاره كرد كه شعار ما در شوراي معاونين اين است كه هر يك از اعضاي هيات علمي مي تواند يك شركت دانش بنيان داشته باشد.
دكتر نعمتي خاطرنشان كردند: شركتهاي دانش بنيان از ابتداي سال ۲۰ هزار ميليارد تومان و تا پايان سال، ۳۰ هزار ميليارد تومان درآمدزايي داشتند و خواهند داشت. اين آمار از طرف معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور اعلام شده و نشان ميدهد رشد خوبي داشته ايم و بايد در دانشگاه به اين مسير برويم
دكتر نعمتي گفتند: ما در دانشگاه علوم پزشكي گيلان ۱۰شركت و هسته فناور و ۳۰ مركز تحقيقات داريم و بايد از اين پتانسيل ها در راستاي پيشرفت دانشگاه استفاده كنيم به طور مثال از اين مراكز تحقيقاتي بخواهيم كه در طول سال، چند استارت آپ مربوط به حوزه فعاليت خودشان برگزار كنند تا از فرصتها به نحو مطلوب استفاده شود.
سخنران بعدي دكتر متقي طلب رييس پارك علم و فناوري گيلان بودند كه سخنان خود را با معرفي آقايان سپهري فر و شهبازي مدرسين اين كارگاه آغاز كردند و به اين نكته كليدي اشاره داشتند كه امروزه در جهاني زندگي ميكنيم كه در عصر اطلاعات حاكم اطلاعات است.
دكتر متقي طلب گفت: در همه كشورهاي پيشرفته در نظام علمي و فناوري يك مديريت منسجم، هدفمند، كارآمد و استفاده بهينه از امكانات وجود دارد كه موجب پيشرفت و موفقيت اين كشورها شده است.
ايشان به حاضرين پيشنهاد دادند كه بهتر اين است بخش قابل توجهي ازسرمايه گذاري هاي خود را در كار خود انجام دهند با اين حركت كارهاي بسيار بزرگي ميتوان انجام داد و كسب و كار خوبي ميتوان راه اندازي كرد و مشكلات زيادي را در اين كشور از بين برد.
امروزه ۱۶ فناوري بعنوان فناوري هاي برتر در دنيا شمرده ميشود از اين ۱۶ فناوري دو تا سه مورد مربوط به حوزه پزشكي و بهداشت مي باشد كه لازم ميدانم براي اين فناوري ها برنامه ريزي كنيم و سهم خودمان را بگيريم و اين امر استفاده بهينه از نيروي عظيم دانشگاه علوم پزشي را مي طلبد.
بطور مثال مراكز تحقيقاتي بايد در حوزه هاي كاربردي برنامه داشته باشند تا بتواند نيازهاي جامعه را رفع بكنند و همچنين ثروت ايجاد كنند و اين اقتصاد درون زا مي باشد.
دكتر متقي طلب در پايان اشاره نمودند: اميدوارم اين كارگاه و نشست امروز نگرش جديدي در فكر و ذهن شما ايجاد كند و مبناي يك كار عمقي، كيفي و علمي قرار گيرد.
در ادامه آقايان سپهري فر و شهبازي رسما كارگاه” آشنايي با مفاهيم و اصول استارت آپ “را شروع كردند.